GIRA-SOL / GIRASOL

GIRA-SOL

 MATERIAL

- Cartolina

- Tempera

- Esponja

- Folis de colors

- Tisores

- Cola

Amb una esponja donem color a la cartolina (base).

Retallem els pètals (en un quadrat de 6 x 10). En necessitem uns 20. Fem un petit tall a la base de cada pètal i enganxem amb cola, ambdós extrems, per donar-li volum. Retallem un cercle amb cartolina (8,5 cm de diàmetre).

Enganxem els pètals al cercle, primer una capa de 10 i després uns 9 (segona capa).

Fem 6 tires de foli marró (pot ser pintat) de 2,5 x 29 aprox. Pleguem la tira pel mig i fem talls consecutius d’un mil·límetre aprox. L’enrotllem amb espiral empalmant una i altre fins a formar una mena de botó. També afegim les 2 tires grogues. Ja tenim el centre del gira-sol. Només queda enganxar-lo al mig de la flor.

Retallem 2 fulles amb un foli verd (10x13). Pleguem les fulles per simular els nervis i guanyar volum.

Enganxem les fulles.

Podem afegir els detalls que vulguem, papallones, marietes, abelles...

Aquests treballs ens serveixen per practicar diferents tècniques manuals,  artístiques i creatives. Els podem donar l’ús que vulguem, tapes d’àlbum, decoració…

PLANTILLA

GIRASOL

 MATERIAL

- Cartulina

- Tempera

- Esponja

- Folios de colores

- Tijeras

- Cola

Con una esponja damos color a la cartulina (base).

Recortamos los pétalos (en un cuadrado de 6 x 10). Necesitamos unos 20. Les hacemos un pequeño corte en la base y pegamos ambos extremos, para darle volumen. Recortamos un círculo con cartulina (8,5 cm de diámetro).

Pegamos los pétalos en el círculo, primero una capa de 10 y después unos 9 (segunda capa).

Hacemos 6 tiras de folio marrón (puede ser pintado) de 2,5 x 29 aprox. Doblamos la tira por la mitad y hacemos cortes consecutivos de un milímetro aprox. Lo enrollamos en espiral empalmando una y otra hasta formar un botón. También añadimos las 2 tiras amarillas. Ya tenemos el centro del girasol. Solo queda pegarlo en medio de la flor.

Recortamos 2 hojas en un folio verde(10x13). Plegamos las hojas para simular los nervios y ganar volumen.

Pegamos las hojas.

Podemos añadir los detalles que queramos, mariposas, mariquitas, abejas...

Estos trabajos nos sirven para la práctica de diferentes técnicas manuales, artísticas y creativas. Les podemos dar el uso que queramos, tapas de álbum, decoración…

PLANTILLA









Comentaris