LECTORETS (ulls) / LECTORCITOS (ojos)

 

Un recurs motivador per incentivar els nens/es a llegir cada dia.

Sempre estem buscant estratègies perquè els nens/es s’aficionin a llegir i a millorar en la lectura. Anem cercant mitjans per aconseguir que descobreixin i entrin en aquest món de creativitat i imaginació.

Com millor llegeixin més fàcil serà l’aprenentatge.

Aquest recurs intenta apropar-los, una mica més, cap aquest objectiu. D’una manera lúdica, alegre i divertida pretén motivar-los, perquè tinguin ganes de llegir diàriament.

És una idea d’un company meu (Teachermatters), que em va encantar. Ell, la posa en pràctica a CI i els té a tots/es implicats i entusiasmats.

També tenim opció de treballar l’alimentació!

Aquesta mena de joc, els incita a llegir. Per complir amb el seu apadrinament, veuran necessari llegir una miqueta cada dia i així poder emplenar la seva taula d’alimentació d’ullets (per cada lectura realitzada, aniran marcant un aliment). 

MATERIAL: Ulls de dit (comprats online)

DESCARREGAR (Català)

Imatges Flaticon i Freepik


LECTORCITOS

Un recurso motivador para incentivar a los niños /as a leer cada día.

Siempre estamos tanteando estrategias para que los niños /as se aficionen a leer y a mejorar en la lectura. Vamos buscando medios, para conseguir que descubran y entren en este mundo de creatividad e imaginación.

Cuanto mejor lean, más fácil será el aprendizaje.


Este recurso intenta acercarlos, un poco más, hacia este objetivo. De una manera lúdica, alegre y divertida pretende motivarlos, para que tengan ganas de leer a diario.

Es una idea de un compañero mío (Teachermatters), que me encantó. Él, la pone en práctica en CI y los tiene a todos implicados y entusiasmados.


Este tipo de juego, les incita a leer. Para cumplir con su apadrinamiento, verán necesario leer un poquito cada día y así poder rellenar su tabla de alimentación de ojitos (por cada lectura realizada, irán marcando un alimento).

¡También tenemos la opción de trabajar la alimentación!

MATERIAL: Ojos de dedo (comprados online)

DESCARGAR (Castellano)

Imágenes Flaticon y Freepik






Comentaris