LA SRA QUARESMA A LA CIUTAT/ LA SRA CUARESMA EN LA CIUDAD

En aquest joc interactiu i dinàmic, de resoldre reptes, situem a la Sra. Quaresma a la ciutat.

En acabar el període de Carnaval, introduirem la Quaresma de manera lúdica, aquest cop a la ciutat.

Anirem passant pantalles a mesura que resolem les incògnites, fins a arribar al final. De forma divertida jugarem amb aquest personatge.

A través d’una dinàmica motivadora, activa i participativa, treballem l’atenció, la comprensió, desenvolupem l’agilitat mental, estimulem la capacitat per resoldre problemes, afavorim la creativitat, la imaginació, treballem el llenguatge...

Està preparat per a CI. Generalment, treballo en grups i per equips, però després també els agrada tornar-ho a fer de manera individual.

ENLLAÇ

Imatges Flaticon i Freepik

LA SRA. CUARESMA EN LA CIUDAD

En este juego interactivo y dinámico, de resolver retos, situamos a la Sra. Cuaresma en la ciudad.

Al finalizar el período de Carnaval, introduciremos la Cuaresma de forma lúdica, esta vez en la ciudad.

Iremos pasando pantallas a medida que resolvemos las incógnitas, hasta llegar al final. De manera divertida jugaremos con este personaje.

A través de una dinámica motivadora, activa y participativa, trabajamos la atención, la comprensión, desarrollamos la agilidad mental, estimulamos la capacidad para resolver problemas, favorecemos la creatividad, la imaginación, trabajamos el lenguaje...

Está listo para CI. Generalmente, trabajo en grupos y por equipos, pero después también les gusta volver a hacerlo de manera individual.

ENLACE

Imágenes Flaticon y Freepik












Comentaris