CREEM HISTÒRIES/ CREAMOS HISTORIAS

Amb aquest recurs interactiu, crearem històries a partir d’una imatge i de diferents elements que podrem anar incorporant en aquesta, mentre anem desenvolupant el nostre relat.

Disposem de diferents imatges (mida A3), amb diferents ambients (escollim el que volem) i que els adherim a una pissarra magnètica (l’enganxem amb imants).

Tenim una col·lecció de personatges, objectes i diferents elements, per triar segons se’ns vagi ocorrent, per compondre la nostra narració. Així agafarem el que creiem adient per construir la nostra història i li anirem donant forma a mesura que anem afegint elements.

És ideal per treballar en grup o en equip. Cada membre del grup posa la seva part i el següent continua on ho ha deixat l’anterior, de manera que entre tots/es li donen forma.

Els hi agrada molt i surten trames interessants i divertides o absurdes, cosa que els encanta.

Treballem el llenguatge oral, escrit, les parts del conte, la lògica, la creativitat i la imaginació, el treball en equip, la col·laboració, la presa de decisions, la seguretat...

Indicat per P-5, CI, nouvinguts, per reforços o necessitats especials.

Material: Pissarra imantada, pòsters d’imatges, figures amb imants (imprimir amb A3).

Imatges Flaticon i Freepik

CREAMOS HISTORIAS

Con este recurso interactivo, crearemos historias a partir de una imagen y de diferentes elementos que podremos ir incorporando a esta, mientras vayamos desarrollando nuestro relato.

Disponemos de diferentes imágenes (medida A3), con diferentes ambientes (escogemos la que queremos) y que las adherimos a una pizarra magnética (la pegamos con imanes).

Tenemos una colección de personajes, objetos y diferentes elementos, para elegir según se nos vaya ocurriendo, para componer nuestra narración. Así cogeremos el que creamos adecuado para construir nuestra historia y le iremos dando forma a medida que vayamos añadiendo elementos.

Es ideal para trabajar en grupo o en equipos. Cada miembro del grupo pone su parte y el siguiente continúa donde lo ha dejado el anterior, de forma que entre todos/as le dan forma.

Les gusta mucho y salen tramas interesantes y divertidas o absurdas, cosa que les encanta.

Trabajamos el lenguaje oral, escrito, las partes del cuento, la lógica, la creatividad i la imaginación, el trabajo en equipo, la colaboración, la toma de decisiones, la seguridad...

Indicado para P-5, CI, recién llegados, para refuerzos o necesidades especiales.

Material: Pizarra imantada, pósteres de imágenes, figuras con imanes (imprimir en A3).

Imágenes Flaticon y Freepik


DESCARREGAR/ DESCARGAR imatge1

Comentaris