LA SRA QUARESMA/ LA SRA CUARESMA

Aquest és un joc interactiu i dinàmic, de resoldre reptes, on la protagonista és la Sra. Quaresma.

Anirem passant pantalles a mesura que resolem les incògnites, fins a arribar al final. De manera divertida jugarem amb aquest personatge.


En acabar el període de Carnaval, introduirem la Quaresma de manera lúdica.

A través d’una dinàmica motivadora, activa i participativa, treballem atenció, comprensió, desenvolupem l’agilitat mental, estimulem la capacitat per resoldre problemes, afavorim la creativitat, la imaginació, treballem el llenguatge...

Està preparat per a CI. Jo, generalment treballo en grups i per equips, però després també els agrada tornar-ho a fer de manera individual.

Imatges Flaticon i Freepik

ENLLAÇ 

LA SRA. CUARESMA

Este es un juego interactivo y dinámico, de resolver retos, donde la protagonista es la Sra. Cuaresma.

Iremos pasando pantallas a medida que resolvemos las incógnitas, hasta llegar al final. De manera divertida jugaremos con este personaje.

Al acabar el periodo de Carnaval, introduciremos la Cuaresma de manera lúdica.

A través de una dinámica motivadora, activa y participativa, trabajamos la atención, la comprensión, desarrollamos la agilidad mental, estimulamos la capacidad para resolver problemas, favorecemos la creatividad, la imaginación, trabajamos el lenguaje...

Está preparado para CI. Yo, generalmente trabajo en grupos y por equipos, pero después también les gusta volver a hacerlo de manera individual.

Imágenes Flaticon y Freepik

ENLACE 







Comentaris