JOC DE SEQÜÈNCIES/ JUEGO DE SECUENCIAS

En aquest joc es tracta de completar la quantitat més gran de seqüències. 

A cada jugador se li reparteixen 5 (també poden ser 7) cartes, deixant el munt sobre la taula.

Comença un jugador preguntant-li al que vulgui del grup. Si té la carta de la seqüència que ell desitja, i si la té, li ha de donar. Repeteix demanant una altra carta. Si no la té, agafa una carta del munt; si és la que ha demanat, repeteix, i si no, li toca al següent. Quan ha reunit una seqüència, la diposita a la taula. 

El jugador que en acabar-se les cartes del munt té més seqüències, guanya la partida.

VARIANT

Repartim 5 cartes. Tothom posa una carta sobre la taula cap per avall. A la de tres li passem al company. Fem una roda. Cada vegada robem una carta de la pila. Un cop tenim una seqüència completa, la retirem. Sempre hem de posar una carta sobrant, per passar.

A mesura que es queden sense cartes van acabant el joc. Al final contem quantes seqüències ha fet cadascú.

Aquest joc permet treballar molts aspectes del llenguatge oral, explicar cada imatge, la seqüenciació temporal (primer, després, més tard, al final...) i tot allò que se us acudeixi!

DESCARREGAR

SECUENCIAS

En este juego tratamos de completar el mayor número de secuencias.

A cada jugador se le reparten 5 (también pueden ser 7) cartas, dejando el montón en la mesa.

Empieza un jugador preguntándole al que quiera del grupo si tiene la carta de la secuencia que él desea, y si la tiene, debe dársela y repite pidiendo otra carta. Si no la tiene, coge una carta del montón; si es la que ha pedido, repite y si no, le toca al siguiente. En cuanto ha reunido una secuencia, la deposita en la mesa.

 El jugador que al terminarse las cartas del montón tiene más secuencias gana la partida.

VARIANTE

Repartimos 5 cartas. Todos ponen una carta sobre la mesa, boca abajo. A la de tres se la pasan al compañero. Hacemos una rueda. Cada vez robamos una carta del montón. Una vez tenemos una secuencia completa, la retiramos. Siempre hemos de poner una carta sobrante, per pasar.

A medida que se quedan sin cartas van terminando el juego. Al final contamos cuantas secuencias ha hecho cada jugador.

Este juego permite trabajar muchos aspectos del lenguaje oral, explicar la imagen, la secuencia temporal (primero, después, más tarde, al final...) ¡Y todo lo que se os ocurra!

DESCARGAR

Comentaris