MEMORAMA o MEMORY CONTRARIS/ CONTRARIOS



INSTRUCCIONS DE JOC

Per començar la partida de Memorama, barregeu totes les cartes i col·loqueu-les cap per avall, de manera que les imatges no es vegin. El primer jugador donarà la volta a dues cartes, si són els corresponents contraris, se les emporta, si no les torna a amagar. Després, li toca fer el mateix al següent jugador, i etc.
L'objectiu és aconseguir memoritzar la ubicació de les diferents cartes per tal de capgirar successivament les 2 cartes que formin parella, per endur-se-les.

La partida s'acabarà quan estiguin totes les parelles trobades. El jugador que més cartes hagi aconseguit emportar-se, guanyarà la partida.

Una manera agradable i divertida de treballar els contraris o antònims.


VARIANTS: Les cartes es barregen i després cada jugador haurà de prendre una certa quantitat de cartes. El que tingui més parelles guanya.

ASPECTES QUE TREBALLEM

- Afavoreix els processos cognitius bàsics: percepció, atenció i memòria (espacial, visual i tàctil)
- Ajuda i afavoreix la concentració en una activitat.
- Fomenta el desenvolupament de la llengua oral, ja que fem servir el vocabulari relacionat amb les imatges del memory.


MEMORAMAS o MEMORY CONTRARIOS

INSTRUCCIONES DE JUEGO
Para comenzar la partida de Memorama, mezclad todas las cartas y colocadlas boca abajo, de manera que las imágenes no se vean. El primer jugador dará la vuelta a dos cartas, si son los correspondientes contrarios, se las lleva, sino las vuelve a esconder. Luego, le toca hacer lo mismo al siguiente jugador, y etc...
El objetivo es lograr memorizar la ubicación de las diferentes cartas con el fin de voltear sucesivamente las 2 cartas que formen pareja, para llevárselas.
La partida se terminará cuando estén todas las parejas encontradas. El jugador que más cartas haya conseguido llevarse, ganará la partida.
Una manera agradable i divertida de trabajar los contrarios o antónimos.
VARIANTES:  Las cartas se barajan y luego cada jugador deberá tomar una cierta cantidad de cartas. El que tenga más parejas gana.
ASPECTOS QUE TRABAJAMOS
- Favorece los procesos cognitivos básicos: percepción, atención y memoria (espacial, visual y táctil)
 - Ayuda y favorece la concentración en una actividad.
- Fomenta el desarrollo del lenguaje oral, ya que usamos el vocabulario relacionado con las imágenes del memory.





Comentaris