CUERDAS (Pedro Solís García)

Aquest curtmetratge no deixarà indiferent a ningú.
És entranyable i emotiu alhora que treballa quantitat de valors. L’amistat, solidaritat, empatia, diferències, actituds, comprensió, companyonia...

Nosaltres treballem la dimensió interior i aquest curt em va semblar molt suggerent per establir una conversa i poder reflexionar sobre tots aquests aspectes.
Tot i que eren nens/es de primer, el van entendre perfectament i va sorgir un diàleg molt interessant. És admirable la ment tan oberta (no ho dubtava) que tenen els nens/es (molts adults la tinguessin).

Us animo a fer la visualització amb les vostres nenes i nens, junt amb un bon acompanyament veureu quins resultats tan enriquidors.

Què us ha semblat? Compartiu les vostres experiències!


CUERDAS


Este cortometraje no dejará indiferente a nadie.
Es entrañable y emotivo a la vez que trabaja cantidad de valores. La amistad, solidaridad, empatía, diferencias, actitudes, comprensión, compañerismo ...

Nosotros trabajamos la dimensión interior y este corto me pareció muy sugerente para establecer una conversación i poder reflexionar sobre todos estos aspectos.
Aunque eran niños /as de primero, lo entendieron perfectamente y surgió un diálogo muy interesante. Es admirable la mente tan abierta (no lo dudaba) que tienen los niños/as (ojalá muchos adultos la tuvieran).

Os animo a hacer la visualización con vuestras niñas y niños, junto con un buen acompañamiento, veréis qué resultados tan enriquecedores.

¿Qué os ha parecido? ¡Comparte tus experiencias!




Comentaris